Koumajou Densetsu II speedrun på kommande konvent

Adauchi
Ghost
Inlägg: 570
Blev medlem: lör 18 jun 2011, 19:13
Ort: Älta, Stockholm
Kontakt:

Koumajou Densetsu II speedrun på kommande konvent

Inläggav Adauchi » ons 19 feb 2014, 00:27

Touhou Sweden tänker sparka igång en tävling inför kommande konvent. Detta är endast preliminärt än så länge så inget specifikt datum eller konvent kommer att sättas i nuskedet. Priset är inte heller färdigt, så det kan också komma att förändras, i alla fall utseendemässigt. Anledningen till att vi går ut så tidigt med det är att vi vill att ni ska ha tid att träna, för det här kommer definitivt att bli av, så mycket är bestämt!

Tävlingen kommer att innefatta en speedrun i spelet Koumajou Densetsu II: Stranger's Requiem, också känt som Touhouvania II.

http://en.touhouwiki.net/wiki/Koumajou_ ... 's_Requiem

http://en.wikipedia.org/wiki/Speedrun

(Preliminärt) Kortfattat om reglerna:

Spelet ska spelas på svårighetsgraden "Normal". Inga glitchar får utnyttjas. Tidtagningen börjar från det att man trycker på "Game Start" tills det att man hamnar vid "Thank you for playing all stage clear"-bilden. Man kommer att få spela med någon form av timer i spelet som t.ex Wsplit. Försöken kommer att vara övervakade så gott som det går. Alla får delta, detta gäller även arrangörer för Touhou Sweden. Man har från det att konventet öppnar fram till en ännu ej bestämd tid (sista dagen) på sig att sätta en tid.

Priset till vinnaren kommer att vara inget mindre än Koumajou Densetsu versionen av Remilia Scarlet i figurform.

http://puu.sh/70pcp.jpg

Må snabbaste Sakuya vinna!

Återgå till "Events / Konvent"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst