Sida 1 av 1

Sonic Generations - Unleashed Project

Postat: tor 21 mar 2013, 01:33
av Aioli


http://www.moddb.com/mods/sonic-generations-unleashed-project

Jag vet inte hur många som lirat Sonic Generations här, men för dom som har gjort det så kan denna modden mycket väl vara intressant.

Den portar över alla dag-banorna ifrån Sonic Unleashed till Sonic Generations, vilket betyder att man kan köra dom enda bra bitarna ifrån Unleashed i en annan bra mycket bättre motor. För även om Unleashed fick en stor andel skit på sig (vilket spelet mycket väl förtjänade med tanke på att det var mycket av ett skitspel), så var faktiskt dag-banorna väldigt intressanta, och att spela dom är faktiskt värt ens tid.


Så ja, om man har Generations på steam så kan jag inte annat än rekommendera denna modden, den är bra konstruerad, verkar ofta funka relativt problemfritt och dessutom rätt svår, jag har spelat till och från hela dagen, och fortfarande inte lyckats få en enda S-rank.Och om man inte har Generations på steam så kan det mycket väl vara ett bra tillfälle att skaffa det. Det är helt klart det bästa Sonic spelet sedan Sonic 3 & Knuckles (även om detta kanske inte säger mycket) och är helt klart värt pengarna, speciellt om man kan hitta det på rea. Passande nog så fick det en 50% rabatt på steam idag, samma dag som modden släpptes. Coincidence? I think not.