Shin Touhou Musou

Användarvisningsbild
Ragathol
Kappa
Inlägg: 269
Blev medlem: ons 22 jun 2011, 13:26
Ort: Stockholm
Kontakt:

Shin Touhou Musou

Inläggav Ragathol » tis 28 maj 2013, 16:16

Köpte ett ganska festligt doujinspel på Reitaisai som heter Shin Touhou Musou. Det är ungefär som en shooter, fast man går runt och kan skjuta i alla riktningar istället för att flyga framåt. Det finns 12 figurer att välja på, med mängder av olika attackkort att låsa upp, och man kan använda två i taget. Då man inte är så smidig på att undvika när man går till fots, har man en rullning också för att undvika fiendeskott.
Man levlar upp sina figurer genom att hitta nya kort hos fienderna och tappade uppgraderingar av hälsa och magikraft. De tappar även direkta påfyllningar av hälsa och magikraft inom banan ibland.
Det är roligt att bygga sina figurer och välja vem och vilka attacker som passar bäst till vilken bara osv, dock kanske lite tjatigt att man blir tvungen att spela om banorna flera gånger för att levla upp dem individuellt. Om man har spelat Reimu i 10 banor och plötsligt vill ha Patchouli på bana 11 kommer hon få det svårt, eftersom hon är på nivå 1, osv. Men annars trevligt.

Bild
Bild
Användarvisningsbild
saiyoucho
Pepsi Osbourne
Inlägg: 1945
Blev medlem: lör 21 maj 2011, 20:49
Ort: ウプサーラ、スウェーデン
Kontakt:

Re: Shin Touhou Musou

Inläggav saiyoucho » sön 09 jun 2013, 04:47

Måste totalt missat det där. Ser dock ut som ett annat liknande spel jag kört som var riktigt kul. Skulle vara najs att testa nån gång.
Bild
Du har väl inte missat min musik? | .:Youtube:. | .:Soundcloud:. |
むきゅ!むきゅん!きゅきゅきゅん! Mukyu!~

Återgå till "Touhou [Doujin]"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst