Touhou Patchar och verktyg

 

Här kan du ladda ner Patchar till samtliga officiella Touhou spel samt en del av doujin spelen.
Observera att samtliga patchar är för fulla versionerna av spelen och inte trial version.

Engelska patcharna till många av spelen kommer ifrån Gensokyo.org.

Officiella Touhouspel

TH06 – The Embodiment of Scarlet Devil – 1.02f1.02hRetexture Pack – Engelsk Patch

TH07 – Perfect Cherry Blossom – 1.00a1.00bEngelsk Patch

TH07.5 – Immaterial and Missing Power – Engelsk Patch

TH08 – Imperishable Nights – 1.00a1.00a-1.00d1.00b-1.00dEngelsk Patch

TH09 – Phantasmagoria of Flower View – 1.50aEngelsk Patch 0.9e_rBeta – Engelsk Patch 1.1e

TH09.5 – Shoot the Bullet – 1.02aEngelsk Patch

TH10 – Mountain of Faith – Engelsk Patch

TH10.5 – Scarlet Weather Rhapsody – 1.011.021.031.041.061.06a – Engelsk Patch

TH11 – Subterranean Animism – Engelsk Patch

TH12 – Undefined Fantastic Object – 1.00bEngelsk Patch

TH12.3 – Hisoutensoku – 1.031.101.10a –  Engelsk Patch 1.0 – Engelsk Patch 1.1

TH12.5 – Double Spoiler – Engelsk Patch

TH12.8 – Great Fairy Wars – Engelsk Patch

TH13 – Ten Desires – 1.00cEngelsk Patch

 

 

Doujinspel

Youyou Kengeki Musou – 1.031.05 – 1.20

Patchcon – Engelsk Patch

Megamari – Engelsk Patch

Maristice – Engelsk Patch

 

Verktyg

KeyScan – Låter dig kontrollera hur många knappar som är nedtryckta samtidigt på ditt tangentbord och räknar hur många som registreras.

Remapper – Låter dig definiera om knappar på tangentbordet till andra knappar för att tex använda wasd istället för piltangenterna och liknande.

  21 Responses to “Touhou Patchar och verktyg”

 1. KAN JAG SKRIVA EN COMMENT HÄR?

 2. […] Touhou Patchar och verktyg […]

 3. […] Touhou Patchar och verktyg […]

 4. hej

  jag köpte touhou: scralet weather rhapsody och jag har fått problem at installera det. min dator säger att en fil som heter ” d3dx9_33.dll saknas, vad betyder det? är det något specielt jag behöver?. och om ni vet vad det är snälla hjälp mig med at få den filen för jag vill börja spela så fort som möjligt. och jag har fixat ner filen till översättningen men jag antar att jag måste installera programet först.

  det skulle vara bra om ni svarar så fort ni ser detta
  MVH
  mathilda

  • Hey! Problemet med d3dx9_33.dll filen innebär att du inte har installerat den version av direct x som spelet kräver. Du kan enkelt ladda ner och installera direct x gratis från microsofts hemsida här:
   http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

   Det ska dock finnas installationsfiler för direct x på spelens skivor också. Så det är bara välja vad som är lättast. Du kan också oftast få snabbare support om du postar i vårt forum där det finns en mängd personer som kan hjälpa dig vid eventuella problem.

   • tack så mycket, det hjälpte XD jag har inte spelat på ett tag så jag har kommit lite efter XD

    men nu har jag bara ett problem och det är översättningen, jag klickade på Scarlet Weather Rhapsody- eng patch precis the spelet som jag har men när jag ska öppna den så kan jag inte gå vidare, måste jag ha den i filen i spelet då,(överförra) filen alltså till skivan?

    • Jag har laddat upp den nyare versionen av engelska patchen och ersatt den gamla. Du kan ladda ner den via länken Engelsk Patch under spelet i listan.

     Du behöver ha spelet uppdaterat till ver 1.06a för att använda engelska patchen.

     (Du installerar den direkt i samma mapp du har spelet installerat i.)

     • ok jag har nu fixat ner den engelska patchen och filen som get mig uppdateringen och jag har clickat på den och all jag behöver klicka på i filen som kom up, är mitt spel updaterat nu eller är det mer? för när jag nu klickar på översättning filen så kan jag fortfarande inte gå vidare, ska jag fixa in både uppdaterings filen och översättnings filen i spel filerna som jag har i skivan? och om jag måste så antar jag att jag måste extracta dom först ?

     • eller vänta nu har jag jobbat lite mer på med patchen. men när jag ska installera det så säger den ifrån, jag vet inte varför men den gör det, jag testade att ignorera den men det gick inte så bra. den var fortfarande på japanska så hur gör jag då?, väta ett tag eller vad?

     • Du kan behöva använda microsoft applocale för att installera dom Japanska patcharna till spelet först innan du installerar engelska patchen. Såvidare du inte har din dators locale inställd på Japanska kan applocale behövas för att köra japanska program korrekt. I det här fallet patchen till 1.06a för spelet.

      Som jag sa tidigare dock så kan du mycket lättare få hjälp via forumet på http://www.touhou.nu/forum då jag tyvär inte finns tillgänglig och kan hjälpa folk just nu eftersom jag studerar i Tokyo.

     • Detta är anledningen till att jag vill ha guides till installationen. Eftersom det ej är på Engelska och ibland är det inte ens Japanska och därav jätte svårt att förstå. Att ge tydliga instruktioner från början till slut. Jag ska ta på mig att fixa trådar med det asap och om jag kommer ihåg det nästa dag.

     • Yeah jag vet vad du menar. Jag vet att jag höll på att fixa iordning en guide nån gång förut men jag tror att det glömdes bort mer under tiden att försöka uppdatera själva forumprogrammet osv mer. Det är iallafall något som vi borde ha och som också borde finnas tillgängligt på konvent också. Det viktigaste är att det är lätt för folk att hitta informationen.

 5. ja precis och det där med att det glömdes bort med tiden vet jag precis vad du menar hehehehehehe jag hoppas bara att jag får plin på det till slut och det vill nog vi alla hehehe

 6. hej!

  jag köpte swr för några månader sedan och jag har problem med den engelska patchen. den säger den är uppdaterad till 1.06a och så har jag extractat filerna och försökt att installera patchen in i exakt samma fil som jag installerade spelet i ( eller något sånt) men då säger den error och att jag antingen ska prova igen, ignorera den eller något mera. den kan liksom inte läsa en av filerna vilket jag inte förstår. är det något jag missat eller är det kanske något mera jag behöver? jag har liksom letat över nästan hela internet efter en guide men inget finns så då är det klart svårt att vet om man aldrig har gjort något sånt här förr.

  MVH Mathilda

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)