Maj 102011
 

Det är nu mindre än en månad kvar tills Uppcon 2011 och planeringar inför konventet har vart i full gång. Touhou.nu kommer att finnas på plats lite här och där under konventet, och om allt går som planerat så kommer det säljas en del Touhou merchandise såsom spel, musik, stickers osv.

Vi kommer också ha visitkort att dela ut för att sprida communityt. Jag inväntar just nu fortfarande mail från tryckeri och butiker runtom i världen i samband med visitkort och merchandise. Vi hoppas dock att allt går som planerat och att sakerna kommer fram i tid tills konventet.

Vi lär dock dyka upp på flera konvent/events i framtiden, så det är bara att hålla sig uppdaterad.

Vid eventuella frågor kan du alltid kontakta admin via email.

 

 

 

 

  5 Responses to “Mindre än en månad kvar till Uppcon 2011”

 1. =(

  Du får uppdatera här sedan så får jag se hur det gick i alla fall. =/

  • Yes. Det kommer dyka upp info om vad som händer typ. Ledig nått i veckan btw? Skulle va najs om vi kunde fixa till saker med sidorna i veckan eller helgen. Har typ skrivit en lista på en del saker som behöver fixas och kontrolleras.

 2. WOOH! Merchandise!

 3. Jag antar att du kommer att uppdatera här om du (inte) får sakerna i tid?
  vore trevligt att veta :)

  • Yes, kommer att uppdatera sidan. Har haft problem som fan med leverantören, men det verkar som att dom typ är klara med sakerna snart iallafall. Inte helt säker på hur lång tid frakten kan ta heller, ibland har man ju seriös tur och får hem saker på typ 2 dar.

   Vi får hoppas på det bästa. Om inte annat får det väl bli försäljning på typ Närcon eller/och online typ.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)