Nov 282011
 

Vi har nu fått upp en sida för Merchandise över dom saker som finns tillgängliga just nu i lager.

Touhou Merchandise

För att lägga en beställning, skicka ett mail till order@touhou.nu eller köp direkt utav oss på någon av våra meetups eller konvent. Betalning sker via inbetalning till bankkonto eller kontant på plats.

Notering:
Eftersom vi i början inte har många exemplar av spelen i lager så är varje person hittills begränsad till ett spel för att undvika att övriga personer blir helt utan. Vi kommer självklart att köpa in fler spel allt eftersom och kommer att informera om detta så fort vi får in mer.

De personer som var intresserade av Ten Desires sedan tidigare kan dock plocka ett ex utav det också om det är något annat dom skulle vilja köpa också, eftersom vi har fler exemplar av just Touhou 13 inne.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)