Nov 022011
 

Det har nyligen släppts en ny patch till Touhou 10.5 Scarlet Weather Rhapsody. Den senaste patchen är version 1.06a och har lagts till på sidan för patchar: Touhou Patchar och Verktyg

  8 Responses to “Ny patch till Touhou 10.5 Scarlet Weather Rhapsody”

 1. SWR? Well damn, det trodde jag inte var igång längre. Kan dom inte skapa nya karaktärer istället till fighting spelen? Hade varit så underbart.

  • Du får hoppas att det jag misstänker dom gör stämmer. Det känns som sagt väldigt underligt att patcha ett så pass gammalt spel, om det nu inte är så att dom förbereder för att lägga in nya karaktärer och vill att hoplänkning av tidigare spel ska fungera bättre.

 2. SWR och inte Hisou?

  • Dom patchade ju Hisoutensoku tidigare, och eftersom Hisoutensoku är expansionen så känns det ju som att dom förbereder för en ny expansion med tanke på att dom patchade båda spelen nästan samtidigt efter att inte rört dom på väldigt länge.

 3. Så, kan nån förklara vad den här patchen täcker?

  • Är inte helt säker, men det verkar vara någon bugfix med network play och en bugfix som verkar fixa att spelet gick i fel FPS tidigare ibland. Min gissning är dock att det borde komma en ny expansion, med tanke på att dom släppte exakt samma patch till både SWR och Hisoutensoku direkt efter varandra.

   Detta borde också varit ganska onödigt med tanke på dom små ändringar dom tillfört om dom inte hade planer på att få ut en ny expansion och förbered inför den med patcharna.

   Med tanke på att Comiket hålls varje vinter så skulle jag inte bli förvånad om det kan tänkas dyka upp då.

   • Najs, undrar vilka chars de skulle komma med isåfall

    • Tja, dom hade ju redan gjort klart Eirin och Mokou vad jag vet iallafall. Men dom var tydligen för starka för att få vara med eller nått sånt.

     Dom kanske har balanserat dom/övertalat ZUN. Vi får se helt enkelt. Hoppas verkligen att det kommer en till expansion nu vid Comiket Winter. Det är ju helt klart intressant med nya karaktärer.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)