Jul 202011
 

Har jobbat på att lägga in tidsmarkeringar och klippa upp videos från Touhou meetupen förra helgen. Lite knepigt eftersom vi än så länge bara kan ladda upp 15-minuters klipp på Youtube. Samt att vi har runt 6 timmar inspelade videos från spel. 
Jag funderar också på om jag borde spela in en Blind Let’s play av Scarlet Symphony 2. Jag har haft spelet liggande hemma ett tag nu men jag har ännu inte kört det. Och eftersom vi nu införskaffat en ny hårddisk för inspelning så skulle det kunna vara ett bra tillfälle att köra en let’s play på det. Vad tycker ni? Ska jag göra en let’s play av Scarlet Symphony 2?

  4 Responses to “Videos från Touhou meetup + Let’s play?”

  1. Är du epic på att prata till dig själv so why not?

  2. Gör det! Jag skulle iallafall (whatever) följa den. Give it a try, och om du tycker att det är kul, fortsätt.

    • Sounds like a plan. =P
      Nu gäller det bara att hitta lite tid över till det och sen kör vi igång.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)