Jun 052011
 

Har precis kommit hem från Uppcon 11 efter att dygnat mellan lördagen till söndagen. Det blev helt klart ett klockrent konvent, och allt Touhou spelande under natten var utan tvekan bland det galnaste hittills.

Det blev en hel del av det merchandise som köpts in till försäljning som såldes. Har ännu inte räknat ihop hur mycket vi kommit upp i men det gick ändå helt ok med tanke på att inte många heller säkert vetat om att det skulle finnas saker till salu.

Vi planerar att göra en mer ingående kontroll på forumen senare över vad folk letar efter så vi vet vad vi kan försöka få tag i tills senare.

Uppcon är över för i år och den bästa idén nu lär vara att sova relativt snart med tanke på att man varit vaken över 30 timmar. Stort tack till alla som var med oss under konventet!

  4 Responses to “Precis hemma från Uppcon 11”

 1. Kolsyra Vatten!

 2. Kul att höra att det blev lyckat. Synd att jag inte kunde vara med, men jag får se till att hänga med på framtida konvent istället. =P

  Jag lär inte vara så aktiv på forumet under sommaren (all min tid går åt att slåss mot hajar, du vet), men ska vara med så mycket som möjligt när jag kommit hem igen.

  Sjukt bra jobbat iaf med sidan och allt. Vi får höras igen om några månader. =)

  (btw, om du av någon anledning vill kontakta mig så använd inte telefoner, det blir väldigt dyrt då. Mail är bättre.)

  • Yes! Konventet blev helt klart awesome. Du lär lätt hänga på framtida konvent. Du får komma tillbaka från sommaren med en full sharkskin armor. ;D

   Du kan alltid få tag på mig på min mail också om det är något.
   (Funderade på att sms’a tidigare, men jag kom på att det blir asdyrt.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)