Jun 022011
 

Så var man ÄNTLIGEN klar med skrivande av prov och det mesta av allt annat hetsande så nära Uppcon. Klockan är nu halv 8 på morgonen endast 1 dag innan konventet och jag har just blivit klar med att försöka prissätta all merchandise efter att räknat med fraktavgifter och allt sånt.

Om man räknar med den lilla högen mobilstraps och små pins jag också fick med ordern så har jag runt 60 saker sammanlagt att sälja under Uppcon. Du kan se en liten preview av sakerna på bilden nedan. Vissa av dom kanske dock hamnat bakom andra saker i bilden.

Nu är det seriöst dags att sova ett dag innan jag typ dör av överarbete.
(Klicka på bilden för att se den i bättre skärpa)

 

  5 Responses to “Meeeeerchandise ~ Extrem sömnbrist”

 1. Good job dude.

  • れいむひどい visade sig vara en novell. xD lol
   Undrar om det är nån som känner sig hax nog på Japanska att ta den challengen?

 2. 60 saker eller 60 olika saker?
  Oh well, uppcon om 3 timmar, lär väll få se då x)

 3. Är spelen (?) Slutsålda?

  • Spelen är tyvärr slutsålda men vi kommer förmodligen att köpa in fler under framtiden. De spel vi lyckades få tag i tills Uppcon var 3 Imperishable Night och 3 Perfect Cherry Blossom. Hade själv räknat med lite fler av spelen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)