Jun 012011
 

Men, vad har vi här?

Ett mystiskt objekt dök precis upp ifrån regnstormen utomhus. Vad kan det vara undrar du kanske? Jag vet inte riktigt säkert, men det ser ut som att innehållet kan ha någonting att göra med den här sidan.

Eftersom jag suttit uppe hela natten efter att hört ett rykte om att objektet skulle dyka upp någon gång idag så tänker jag dock gå och sova ett tag nu. Under tiden kan ni fundera på vad som döljer sig inom det mystiska objektet som dykt upp denna regniga morgon. =P

  2 Responses to “Ett mystiskt objekt dök precis upp utifrån regnstormen”

  1. Awesomeness

  2. ”Fangirl Scream”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)