Sep 162011
 

Det tog ungefär en vecka, men idag dök de Ten Desires som jag beställt upp på posten.

Också ett exemplar utav Touhou Bomberman (Detonate on Sound) kom med i paketet. Hade från början beställt fler, men dom hade bara ett i lager. =/

Fick också hem en väldigt trevlig musik cd från Comiket 80 som jag gillade.

Som sagt så kommer samtliga spel att vara till försäljning, och jag ska se till att försöka ta hem dom tidigare spelen i serien också när dom finns tillgängliga.

Apr 152011
 

Trial ver0.01a av Touhou 13 släpptes för strax 20 minuter sedan. ZUN har länkat nerladdning på sin sida som du hittar på hans senaste blog post här: http://kourindou.exblog.jp/14614181/

För tillfället verkar dock samtliga mirrors vara nere/överbelastade.

Uppdatering:

Har laddat upp en mirror för Touhou 13 Trial version till Touhou.nu’s FTP Server.

Du kan ladda ner den direkt här: Touhou 13 – Ten Desires Trial ver0.01a (Touhou.nu Mirror)

Mar 212011
 

Det är nu fastställt att Reitaisai 8 kommer att hållas den 8:e Maj. Möjligtvis kan detta också innebära extra releaser från mängder av doujin circles, eftersom många av dom tidigare planerade releaserna för Reitaisai 8 redan gått ut till butiker runtom i landet.

Det är också möjligt att demo versionen av Touhou 13 Ten Desires kan komma att släppas under Reitaisai 8 som nu blivit flyttat till ett senare datum. Jag kommer att uppdatera med ny information så fort jag vet mer om det.

Mar 162011
 

Ny information har kommit in om att Touhou 13 Ten Desires blir ytterligare mer försenat. Vi kan förmodligen räkna med iallafall någon månads extra väntan och än så länge är det osäkert när och hur demot kommer släppas.

ZUN verkar för närvarande stanna vid ett härbärge efter katastrofen och då hans kontor blivit skadat lär utvecklingen skjutas upp på obestämd tid. Av hänsyn till ZUN och mina källor kan jag inte avslöja mer här just nu.