Aug 112011
 

 

Vårt Youtube konto har nu blivit uppgraderat! Har ännu inte testat hur stora videos som kan laddas upp, men efter lite genomsökningar så verkar det som vi nu ska kunna ladda upp filmklipp på upp till 4 timmar. Därmed borde vi slippa kapa upp saker i många småvideos i framtiden. Bered er på Touhou maraton!


Jul 212011
 

Videoklippen från meetupen blir tyvärr någor försenade eftersom mitt program bestämde sig för att radera samtliga tidsmarkeringar och allmänt krångla med omkodning av filformaten.

Har nu konverterat det mesta av videon till ett bättre format och delat upp ljudkanalerna i separata filer för att lättare kunna arbeta med dom när konverteringen är klar.

Med andra ord borde det kunna gå klart snabbare att fixa filerna när man har filer som inte riktigt är över 240gb.

Jul 202011
 

Har jobbat på att lägga in tidsmarkeringar och klippa upp videos från Touhou meetupen förra helgen. Lite knepigt eftersom vi än så länge bara kan ladda upp 15-minuters klipp på Youtube. Samt att vi har runt 6 timmar inspelade videos från spel. 
Jag funderar också på om jag borde spela in en Blind Let’s play av Scarlet Symphony 2. Jag har haft spelet liggande hemma ett tag nu men jag har ännu inte kört det. Och eftersom vi nu införskaffat en ny hårddisk för inspelning så skulle det kunna vara ett bra tillfälle att köra en let’s play på det. Vad tycker ni? Ska jag göra en let’s play av Scarlet Symphony 2?

Jun 192011
 

Det första Touhou meetup efter att Touhou.nu öppnat är över och blev en riktigt najs succé. Här är dom 3 filmklippen som togs under natten när vi spelade Touhou World. Eftersom vi inte från början hade nån tanke på att filma så är kvalitén dock inte den bästa, i avsaknad av stativ och att solen gick upp och slogs mot projektorbilden.