Jan 282012
 

Nya patchar har lagts till sidan för Patchar och Verktyg.
Dom nya patcharna som tillkommit är för det nya spelet Youyou Kengeki Musou, ett Ys inspirerat Touhou spel som släpptes på Comiket 81 i slutet av december.

Patchar: 1.031.05

Du kan också hitta en nyligen skapad highscore tråd för spelet här i forumet:
Youyou Kengeki Musou Highscore Tråd

 

 

 

 

 

Jun 162011
 

Vi efterlyser Touhou folket från Uppcon 2011. Trots det att vi fått en hel del medlemmar på forumen så saknar vi fortfarande många av dom vi träffade under Uppcon. Om du vet att du själv träffade oss under Uppcon eller känner andra personer som gillar Touhou, gå gärna med i forumet så vi får lära känna er!

Vi hoppas att vi kommer få många fler medlemmar under 2011 och ser fram emot att träffa er alla.

Du har väl heller inte missat att vi kommer att dyka upp på Närcon i Augusti? Om du eller någon du känner ska till Närcon, här gärna av er så ses vi där.

Jun 062011
 

Har lagt till en kort uppdatering i forumreglerna. Vi rekommenderar användare att inte posta kontaktuppgifter eller telefonnummer direkt i forumtrådar. Detta är utav säkerhetsskäl för att spambotar och liknande inte ska kunna stjäla uppgifterna.

Du kan se posten här: Forumregler

Jun 032011
 

Det är nu Uppcon om ungefär 6 timmar och forumen är öppna för registrering. Det sagt så kommer jag förståss inte att kunna vara aktiv under helgen så mycket på forumen eftersom jag kommer att hålla till på Uppcon.

Vid fall av eventuella bot användare så kommer jag att rensa bort dem senast efter att Uppcon är över.

Välkommen in till forumen, och välkommen till öppningen av Touhou.nu, Sveriges Touhou Community!

Maj 292011
 

Har nyligen skrivit ihop ett första utdrag av forumreglerna som är lagt som en global post och kommer sådeles att synas i samtliga kategorier. Regler kan komma till att ändras eller tillkomma i framtiden. Om detta händer så kommer vi att upplysa om det på sidan.